.st0{fill:#FFFFFF;}

Testo ultra Review & Ervaringen 

 Laatste update: 26/08/2022

Door  Irene

Opgelet: dit artikel is ingezonden door een gebruiker die liever anoniem blijft. Lichte aanpassingen zijn aan het originele artikel gemaakt om het vlotter te doen lezen.

Vechten, auto’s, sport en gezichtsbeharing – dit zijn slechts enkele van de vele dingen die mannen een mannelijk gevoel kunnen geven.

Maar geef toe, niets in deze wereld kan je mannelijkheid meer bevestigen dan een vrouw te horen zeggen dat je goed bent in bed.

Maar er zijn momenten dat je zelfvertrouwen ontbreekt, en je het gevoel hebt dat het toch allemaal niet zo goed gaat.

Een product dat beweert daarbij te helpen is de TestoUltra Testosteron Booster. Het zou gebruikers een verbeterde sexdrive, langere erecties en meer intense orgasmes geven.

Kan dit supplement je echt een koning in bed maken?

Lees verder om het uit te vinden.

In dit artikel:

Wat is Testo Ultra?

TestoUltra is een testosteron booster die belooft je seksleven op te schudden door je sterkere erecties te geven die ook nog eens langer duren. Dit supplement bevat een mengsel van natuurlijke ingrediënten die ontworpen zijn om je seksuele lust te vergroten, je energie te verbeteren, en je intensere orgasmes te geven.

Mannen die dagelijks twee pillen van dit supplement innemen zijn verzekerd van meer mannelijkheid (en libido), kracht en plezier zonder de gebruikelijke gezondheidsrisico’s die met andere mannelijke seksuele versterkers gepaard gaan.

Het merk zegt dat dit product gegarandeerd natuurlijk en veilig is, dat je er niet eens een recept voor nodig hebt.

TestoUltra is grondig getest in het laboratorium en door duizenden mannen getuigt het van zijn werkzaamheid.

De formule is door deskundigen goedgekeurd en gecontroleerd op de hoogste internationale kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Als je een manier zoekt om je vrijpartij van gemiddeld naar geweldig te veranderen, kan dit supplement het antwoord zijn op je ellende in de slaapkamer.

Ingrediënten lijst

Dit testosteron booster product bestaat uit vier primaire ingrediënten.

TestoUltra ingredienten

Horny Goat Weed

Horny goat weed is een kruid dat gebruikt wordt om medicijnen van te maken.

Van dit ingrediënt wordt opgemerkt dat het problemen met de seksuele prestaties aanpakt, zoals erectiestoornissen en een laag libido.

Hoewel er beperkt onderzoek is, wijst nieuw bewijs erop dat een verbinding in het kruid de werking belemmert van een enzym dat de bloedstroom naar de penis blokkeert.

Meer bloedcirculatie kan je helpen sterkere erecties te krijgen. Daarom kan dit kruid positieve effecten hebben op de seksuele gezondheid en prestaties.

Bovendien lijkt het vermoedelijk actieve bestanddeel van horny goat weed, epimedium, de functies na te bootsen van een fosfodiesterase remmer, wat een soort geneesmiddel is dat gebruikt wordt om erectiestoornissen te behandelen [1].

Ik heb geen recensies gezien over erectiestoornissen, maar veel gebruikers deelden dat het hen geholpen kan hebben actief te worden om hun libido op zijn hoogtepunt te houden.

Tongkat Ali Root

tongkat ali root

De letterlijke vertaling van Tongkat Ali is “Ali’s wandelstok”, wat een verwijzing is naar de afrodiserende werking.

Sommige onderzoeken suggereren dat deze plant de mannelijke vruchtbaarheid en seksuele prestaties kan verbeteren.

Studies bij dieren en mensen toonden aan dat Tongkat Ali het spermagehalte verhoogde en het aantal, de beweeglijkheid en de levensvatbaarheid van het sperma verhoogde. Het verhoogde ook het testosterongehalte, hielp bij erectiestoornissen, en verbeterde de seksuele vermogens.

De afrodiserende effecten worden toegeschreven aan de stijging van het testosterongehalte en de boost van dopamine in de hersenen [2].

Samen met een hoger libido, tonen sommige studies aan dat het kan helpen om stress en energie te verbeteren. Ik voelde me iets minder vermoeid tijdens trainingen, zelfs op dagen dat ik niet genoeg geslapen had.

Brandnetelwortel

Dit tonische kruid is een bekende behandeling voor prostaatproblemen. Het kan ook de voorraad vrij testosteron (bruikbaar testosteron) in je lichaam vergroten.

Sommige mannen kunnen een hoog testosterongehalte hebben, maar het circuleert niet door het systeem waar het door het lichaam gebruikt kan worden.

Dit extract werkt door het testosteron beschikbaar te maken voor gebruik door het lichaam, zodat de voordelen ervan, zoals vitaliteit, jeugdigheid, en energie, merkbaar worden [3].

Dit is een van de meer bekende ingrediënten die ik in veel T-boosters zie, en het kan geholpen hebben om de boost te geven die de meeste gebruikers nodig hebben om van hun zoete momenten in bed te genieten.

Zegepalm

Dit natuurlijke ingrediënt, ook bekend als de Amerikaanse dwergpalmboom, wordt door mannen van een zekere leeftijd vaak gezocht om zijn testosteron-verhogende mogelijkheden.

Het testosterongehalte daalt met de leeftijd, wat betekent dat oudere mannen meer van dit hormoon nodig hebben om hun geslachtsdrift op peil te houden, de erectiele functie te behouden en de spiermassa te vergroten.

Saw palmetto staat bekend als een effectieve behandeling van prostaatvergroting. Het staat ook bekend om zijn vermogen de seksuele lust en de vruchtbaarheid te stimuleren.

Ik zag inderdaad veel online recensies die melding maken van de werkzaamheid van het product wat betreft het opkrikken van seksueel verlangen, wat veroorzaakt kan zijn door de combinatie van deze vier ingrediënten.

Hoe werkt Testo Ultra?

TestoUltra werkt door de gezondheid van de corpora cavernosa (de kamerachtige delen binnen in de penis) te verbeteren door de bloedstroom naar die plek te vergroten.

Als er een optimale bloedtoevoer naar de penis is, krijg je sterkere en langer aanhoudende erecties.

Hoe meer bloed deze kamers/cellen kunnen bevatten, hoe krachtiger je erectie zal zijn.

Dit is echter alleen mogelijk als je een gezond corpus cavernosum hebt, een optimale doorbloeding, en een goede balans van hormonen die de geslachtsdrift opwekken.

De Age-Related Hormone Deficiency-Dependent Quality of Life (A-RHDQoL) schaal vond dat geheugen, energie, en lichamelijke vermogens, en seksleven de factoren waren die het meest nadelig beïnvloed werden door een laag testosterongehalte.”
Ignacio Moncada, Afdeling Urologie en Andrologie, Ziekenhuis Gregorio Marañón, Madrid

Dit is wanneer TestoUltra een oplossing biedt.

Dit supplement kan ook helpen je testosteron te stimuleren, een hormoon dat een vitale rol speelt in de mannelijke seksuele lust.

Testosteron beïnvloedt de kracht van je erecties en de kwaliteit van je orgasmes.

Je lichaam moet sneller nieuwe cellen aanmaken om de uitbreiding van de corpora cavernosa te maximaliseren.

Testo Ultra capsules hebben een rijk gehalte aan antioxidanten dat helpt bij de celregeneratie.

En als je lichaam sneller cellen aanmaakt, wordt de vorming van nieuw weefsel in deze kamers gemakkelijker.

Tenslotte kan Testo Ultra helpen je energieniveau te verhogen, zodat je urenlang kunt genieten van je pas ontdekte seksuele lust en uithoudingsvermogen.

Er zijn gemengde meningen over de voordelen van Testo Ultra, maar veel gebruikers waren succesvol in het terugkrijgen van hun lust in de slaapkamer.

Voordelen

  • WGeen recept nodig
  • Gemaakt van geheel natuurlijke ingrediënten
  • Kan je seksuele lust en energie helpen verhogen
  • Kan de kwaliteit van je orgasmes verbeteren
  • Kan de productie van testosteron helpen ondersteune

Nadelen

  • Geen transparantie over de samenstelling
  • Onvoldoende productinformatie; de producent geeft geen lijst van allergenen

Waar kopen en hoeveel kost het?

Je kunt de Testo Ultra kopen op de officiële website van de fabrikant en op andere websites van derden.

De prijs verschijnt pas op de officiële productpagina als je de gegevens van het bestelformulier invult.

Als je het mij vraagt is dit deel een afknapper, maar de firma maakt dit lichte ongemak goed door gratis verzending op dit supplement aan te bieden.

Andere online handelaren verkopen elk flesje voor ongeveer € 60, wat eerlijk gezegd nogal duur is voor een supplement dat beperkte voordelen heeft.

Bijwerkingen

bijwerkingen testo ultra

Is TestoUltra veilig?

Hoewel het een waaier van voordelen biedt, zijn er op basis van de ingrediënten mogelijke bijwerkingen die je met dit supplement kunt ondervinden.

Bij langdurig gebruik kan horny goat weed duizeligheid, braken, droge mond, dorst en een bloedneus veroorzaken. Het innemen van grote hoeveelheden van dit kruid kan ook spasmen en ernstige ademhalingsproblemen veroorzaken [4].

De gewone bijwerkingen van Tongkat Ali zijn minder ernstig en minder talrijk, waaronder slapeloosheid, prikkelbaarheid, en rusteloosheid [5].

Reacties van zegepalm zijn meestal mild en omvatten duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid, braken, constipatie en diarree [6].

Brandnetelwortel kan bij sommige gebruikers diarree, constipatie, en maagklachten veroorzaken [7].

Toen ik Testo Ultra voor het eerst nam, had ik wat last van misselijkheid, lichte hoofdpijn, en een beetje een opgeblazen gevoel, ook al volgde ik de aanbevolen dosering.

Mijn cliënten hadden dezelfde ervaring, wat teleurstellend is voor een volledig natuurlijke formule.

Om deze bijwerkingen te vermijden, neem je dit supplement binnen het aanbevolen gebruik.

Ervaringen van anderen

Er zijn beperkte TestoUltra recensies online, maar hier is wat sommige klanten over het product zeggen:

“Ik heb altijd problemen gehad met erecties en dacht dat het probleem iets in mijn hoofd was. Ik raadpleegde psychologen, therapeuten en zelfs een arts die mannelijke gezondheid behandelt, maar het mocht niet baten. Ik probeerde TestoUltra op aanraden van een vriend en hoewel het in het begin werkte, moest ik ermee stoppen omdat ik er maagklachten van kreeg. Ik wilde het blijven gebruiken, ware het niet dat ik er ernstige constipatie van kreeg.” – C.J.

“Ik was het zat om mijn vrouw steeds dezelfde smoesjes te geven. Soms zei ik haar dat ik geen zin heb of dat ik hoofdpijn heb als een manier om aan seks te ontsnappen. Toen probeerde ik TestoUltra. Alle eentonigheid, geringe seksuele lust, en vermoeidheid verdwenen! Nu ben ik een man die elke dag de liefde bedrijft met zijn vrouw. Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn. Ook mijn vrouw zegt dank je wel!” – L.K.

“Een van mijn vrienden raadde TestoUltra aan, dus ik moest het proberen. Dit product gaf me de viriliteit en het seksuele genot waarvan ik altijd gedroomd heb. Zorg er alleen voor dat je de instructies volgt en wacht tot je resultaat ziet!” – A.O.

Testosteron Booster Alternatieven

TestoPrime

testoprime

TestoPrime is mijn favoriete testosteron booster.

Bij TestoPrime zitten de verhoudingen echt goed. Geschikt voor meer spiergroei, ongewenst vet te verbranden maar ook om op een natuurlijke wijze je libido te verhogen. Het feit dat deze testosteronbooster geschikt is voor verschillende doeleinden van topsporters tot mannen met libido problemen zou genoeg moeten zeggen. Dit product is gezond en veilig én werkt.

Daarnaast heb ik met TestoPrime geen bijwerkingen ervaren, in tegenstelling tot Testo Ultra.

En mocht je twijfelen over TestoPrime: je krijgt een levenslange garantie. Dus veel heb je niet te verliezen.

Bekijk hier de officiële website van TestoPrime

TestoFuel

TestoFuel is een testosteronversterker en spieropbouwend supplement van Roar Ambition dat oorspronkelijk ontworpen is om atleten en bodybuilders op de toppen van hun kunnen te houden.

Net als Testo Ultra bevat het geheel natuurlijke ingrediënten om de testosteronproductie te stimuleren, maar TestoFuel voegde er enkele vitaminen en mineralen aan toe om de spieraanwas te bevorderen en de algemene immuniteit te ondersteunen.

Het maakt het product perfect voor iedereen die zijn Testosteron wil boosten, voor wie werkt aan een slanker en meer gespierde lichaamsbouw, of beide.

Bekijk hier de officiële website van TestoFuel

Testogen

Behalve dat het de testosteronproductie van je lichaam stimuleert, beweert deze volledig natuurlijke testosteron booster ook de energie en fysieke kracht te leveren die je nodig hebt om je spieraanwas te versnellen.

Het heeft een langere ingrediëntenlijst dan Testo Ultra, maar het zit boordevol klinisch bewezen testosteron en immuunversterkende vitaminen en mineralen om je trainingen naar een hoger niveau te tillen.

Dit product is geschikt voor iedereen, en niet te vergeten voor veganisten die worstelen om hun testosteronspiegel op te krikken en magere spiermassa te krijgen.

Bekijk hier de officiële website van Testogen

Raad ik TestoUltra aan?

Tegenwoordig is het moeilijk een testosteronproduct te vinden dat niet vol zit met chemicaliën en ingrediënten die je niet eens kunt uitspreken. Hoewel TestoUltra overwegend natuurlijke ingrediënten bevat, zijn de bijwerkingen toch vrij opmerkelijk.

En wat me tegen de borst stuitte was dat het geen essentiële vitaminen en mineralen bevat om de algehele gezondheid te ondersteunen, afgezien van de t-boosting.

Als je een complete testosteronversterker zoekt, raad ik je aan TestoPrime te bekijken.

Het is geheel natuurlijk en veilig, plus het bevat ook een goed vitamine- en mineralenprofiel, waaronder vitamine D, zink, en magnesium die je kunnen helpen je algemene fysieke prestaties te verbeteren.

Irene


Ik ben Irene Smit, oprichtster van gezondeafslankpillen.nl
Zelf heb ik jarenlang geworsteld met mijn gewicht en talloze afslankpillen geprobeerd. Mijn ervaringen heb ik samengevoegd met de ervaringen van anderen om jouw keuze naar de beste (én gezonde) afslankpil dat écht werkt gemakkelijker te maken.

Andere berichten:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}