.st0{fill:#FFFFFF;}

PhenQ Review en ervaringen 

Laatste update: 25/01/2023

Door  Irene

Keuze van de redactie: PhenQ

 • Verbrandt opgeslagen vet
 • Onderdrukt eetlust
 • Blokkeert vetproductie
 • Verbetert stemming en energieniveau

Voor miljoenen mensen betekent overgewicht het verlies van veelbelovende kansen door een lager gevoel van eigenwaarde, om nog maar te zwijgen van het feit dat je kwetsbaar bent voor een groot aantal gezondheidsaandoeningen en risico's.

In de zoektocht naar een afslankpil, wil je iets dat alle elementen aanpakt om ervoor te zorgen dat die overtollige vetten je niet langer in onoverkomelijke stress brengen.

In dit artikel bespreken we PhenQ, een geavanceerd voedingssupplement met natuurlijke ingrediënten die harmonieus samenwerken om de eetlust te onderdrukken, vet te verbranden en de metabolische activiteit te stimuleren. Echter, is de populariteit van het product puur gebaseerd op feiten? Laten we eens kijken in deze gedetailleerde review van PhenQ.

Bekijk hier de prijs op de officiële PhenQ webshop

Voor wie is PhenQ geschikt?

Omgaan met trek is misschien wel het grootste probleem waar mensen met obesitasproblemen vaak mee te maken hebben. Het is moeilijk om die verrukkelijke gerechten op tafel te weerstaan, nietwaar? Erger nog, je hebt misschien al talloze afslankpogingen ondernomen, maar niets werkt.

Het klinkt misschien ongeloofwaardig dat een bepaald supplement overtollige vetten kan aanpakken met minder oefeningen en veranderingen in het dieet. Ze bestaan echter echt, en PhenQ beweert een veelbelovende natuurlijke vetverbrander te zijn.

Dit supplement is speciaal samengesteld voor de meeste volwassenen die op zoek zijn naar natuurlijke en effectieve manieren om kilo's kwijt te raken. Het maakt niet uit of je begin 20 of eind 50 bent.

Ongeacht de hoeveelheid gewicht die u wilt verliezen, de unieke mix van ingrediënten zal het werk voor u doen. Door het in uw dagelijkse routine op te nemen, kunt u uw leven totaal veranderen en een fitte levensstijl behouden.

Zelfs veganisten en vegetariërs kunnen het gebruiken. Iedereen die nog nooit heeft geprobeerd om supplementen te nemen, kan het ook overwegen om hun reis te beginnen. Het richt zich uitsluitend op vetverbranding, en uw kansen van slagen zijn vrij hoog.

Maar zoals met andere producten die er zijn, moet u altijd de aanbeveling van de arts hebben om er zeker van te zijn dat het echt veilig voor u is - ondanks dat er geen grote bijwerkingen zijn gemeld.

Tip: Bekijk onze top 10 lijst beste gezonde afslankpillen

PhenQ Review: overzicht van deze afslankpillen

PhenQ is een geavanceerd vetverbrandend, gewichtsverlies supplement op maat gemaakt voor mensen die moe zijn van het proberen van pil na pil om het lichaam te krijgen dat ze wensen. Het herstelt je vertrouwen in een gewichtsverlies supplement met het krachtige resultaat dat het kan leveren. In tegenstelling tot andere soortgelijke producten, richt het zich op alle gebieden die ervoor zorgen dat je lichaam enorm in gewicht toeneemt.

Hoewel het geen phentermine bevat (een uiterst krachtige en effectieve stof die in sommige gewichtsverliesproducten voorkomt, maar als gevaarlijk wordt beschouwd vanwege de vele negatieve effecten), kan PhenQ een vergelijkbaar niveau van werkzaamheid bieden, maar zonder schadelijke bijwerkingen. In feite wordt het effectief geacht voor de behandeling van een hogere BMI.


PhenQ Fabrikant

Wolfson Berg Limited is het bedrijf achter de formule PhenQ. Het is het aanbieden van gewichtsverlies ondersteuning sinds 2005 met zijn premium kwaliteit mengsels. Daarom, een bedrijf om te vertrouwen. Al hun producten hebben wetenschap en onderzoek ondergaan van medische experts en zelfs top atleten.

Bovendien zijn ze transparant over alles wat er in hun product zit. PhenQ heeft al jaren eerder een publieke lancering gedaan, maar zijn populariteit is nog steeds intact. Het zegt veel over zijn geloofwaardigheid en betrouwbaarheid.

Bekijk hier de prijs op de officiële PhenQ webshop

Voor- en nadelen

PhenQ is verre van perfect, zoals de meeste voedingssupplementen. Hieronder staan enkele zaken die de consumenten het meest bevallen en enkele zaken die zij minder aantrekkelijk vinden bij het gebruik van de capsules.

Voordelen

 • Volledig natuurlijk supplement
 • Formule van topkwaliteit
 • Snelle absorptie dankzij de gemakkelijk door te slikken pillen
 • Volledig veilig en legaal in gebruik
 • Erkende, betrouwbare fabrikant
 • Wetenschappelijk onderzocht en getest.
 • Geen voorschrift nodig om te gebruiken
 • Er zijn geen bekende bijwerkingen.
 • Goed voor veganisten en vegetariërs
 • Speciale kortingen voor grote bestellingen
 • Tot 60 dagen geld-terug garantie

Nadelen

 • Mogelijk geen ideale afslankhulp voor sommige mensen, zoals mensen met een ernstige ziekte en onder de 18 jaar
 • Alleen te koop op de officiële website
 • Stevige investering
 • Niet iedereen kan dezelfde duur van effect verwachten; sommigen kunnen een paar maanden nodig hebben, terwijl anderen misschien maar een week of twee hoeven te wachten

Samenstelling

De ingrediënten zijn wat gewichtsverlies supplementen maken en het allerbelangrijkste waar je op moet letten omdat ze de efficiëntie en kwaliteit van een product bepalen.

De makers beweren dat elk ingrediënt dat je zult vinden in PhenQ op kwaliteit is getest en voldoet aan hun beste regeling - een mix die geen andere dieetpillen kunnen evenaren.

Hier is een blik op de actieve ingrediënten:

625 mg calcium carbonaat

In combinatie met chroompicolinaat kan calciumcarbonaat helpen uw voedselconsumptie tot een minimum te beperken en overtollige vetten om te zetten in energie. Het zorgt ook voor een evenwichtig gewicht.

150 mg cafeïne anhydrous

Cafeïne is niet nieuw voor iedereen. Het is verkrijgbaar in de meeste afslanksupplementen en energiedrankjes - een uitstekend natuurlijk stimulerend middel om vermoeidheid tegen te gaan, de eetlust te onderdrukken en de focus en alertheid te verbeteren. Zo blijf je meer opgeladen en gedreven voor de lange dag.

142,5 mg L-carnitine fumaraat

Een belangrijk aminozuur dat meestal voorkomt in bepaalde voedingsmiddelen zoals noten, rood vlees en zuivelproducten. L-carnitine geeft je lichaam voldoende energie en helpt tegelijkertijd de gezondheid van je spijsverteringsstelsel op te bouwen en te behouden.

25 mg A-lacy

Hoogstwaarschijnlijk, het zeer benadrukte ingrediënt in PhenQ. Het stimuleert de thermogenese en het metabolisme om sneller calorieën te verbranden. Ook is bekend dat a-lacy de stemming en het energieniveau verbetert.

20 mg Nopal

Nopal is rijk aan essentiële voedingsstoffen en aminozuren. Dat betekent dat het je spijsvertering gezond houdt en gewichtsverlies bevordert. Het voorkomt constipatie en maakt je voller. Het produceert energie door de bestaande vetten te verbranden; zo helpt het je om je aan je dieetplan te houden.

8 mg Capsicum extract

Capsicum is afkomstig van de paprikaplant. De actieve stof die het bevat (capsaïcine genaamd) is degene die wordt toegeschreven aan de gezondheidsvoordelen. Het helpt bij het thermogene proces van uw lichaam voor een beter vetverlies en een betere vetproductie.

4,5 mg niacin poeder

Een natuurlijk bestanddeel dat vol zit met vitamine B. Het werkt op dezelfde manier - voedsel omzetten in energie en je eetlust opwekken.

3 mg piperine extract

Verschillende studies wijzen uit dat piperine de biologische beschikbaarheid van zowel botanische als voedingselementen blijkt te verbeteren. Bovendien blijkt uit deze studie dat deze stof verschillende andere voordelen biedt, zoals de bescherming van het lichaam tegen chronische gezondheidsaandoeningen.

80 mg chromium picolonaat

Dit ingrediënt wordt samen met calciumcarbonaat gebruikt om meer vet te verbranden. Chroompicolinaat werkt door de suikerspiegel onder controle te houden en vermindert daardoor het onophoudelijke verlangen naar zoetigheid en koolhydraatrijk voedsel.

Andere ingrediënten zijn kopersulfaat, siliciumdioxide en magnesiumstearaat.

Klik hier om de volledige lijst van ingrediënten in PhenQ op de officiële site te zien.

Hoe werkt PhenQ?

De formule bevat volledig natuurlijke, biologische ingrediënten die samenwerken om kilo's te verwijderen en mogelijk de nieuwe aanmaak van vetten te stoppen. Het verhoogt uw energieniveau en humeur zodat u zich consequent kunt inzetten voor fysieke trainingen. Dit zorgt ervoor dat je lichaamsvet zich niet zal opstapelen.

PhenQ heeft 5 werkingsmechanismen, die we hieronder zullen behandelen:

Fase 1: Wegwerken van opgeslagen lichaamsvetten

De ingrediënten werken op natuurlijke en vriendschappelijke wijze om vetten sneller te verbranden. Ingrediënten zoals L-carnitine stimuleren de thermogenese of wat we noemen de interne lichaamstemperatuur van het menselijk lichaam. Het leidt dus tot een verbeterde metabolismecyclus en uw dagelijkse calorie-inname.

Fase 2: Blokkeert de verdere ontwikkeling van vet

Een andere belangrijke rol die het middel vervult, is het ontmoedigen van de vetproductie. Dit helpt op zijn beurt verdere gewichtstoename te onderdrukken.

In plaats van vetten te produceren en op te slaan in het lichaam, zet het de vetten om in energie, zodat u de hele dag de tijd heeft om uw hectische schema aan te pakken. Dit betekent ook geen vermoeidheid en stemmingswisselingen meer. U bent gemotiveerder dan ooit.

Fase 3: Onderdrukt hongergevoel

PhenQ adverteert zichzelf ook als een eetlustremmer. Je dieet volhouden zonder trek te hebben in je favoriete fastfood of suikerhoudende snacks lijkt een marteling.

Dus, om dit slepende probleem op te lossen, heeft het supplement de beste ingrediënten gecombineerd om te helpen bij het beheren van uw eetgewoonten.

Eenmaal ingenomen volgens de doseringslimiet, zult u merken dat het gemakkelijker is om uw gewicht bij te houden zonder een impuls om vaak te eten.

Fase 4: Energie op peil brengen

Heb je je ooit afgevraagd waarom minder energie altijd wordt geassocieerd met overgewicht of obesitas? Dat komt omdat je bloedsuikerspiegel aanzienlijk schommelt als je op dieet bent - waardoor je vermoeid raakt.

De voortdurende uithongering veroorzaakt ook uitputting. Niet te vergeten, sommige vet verlies pillen bevatten ingrediënten die kunnen resulteren in een lager energieniveau, wat PhenQ tot een unieke formule maakt. Het zal eerder je lichaam helpen om te verlichten tijdens het dieetproces.

Fase 5: Verbeter humeur

In de laatste fase werkt PhenQ als een stemmingsverbeteraar. Angst en depressie zijn enkele veel voorkomende oorzaken van zwaarlijvigheid. Je voelt je minder gelukkig en hebt de neiging om alleen te zijn in je eigen gedachten. De strijd is duidelijker wanneer je alles hebt geprobeerd om gewicht te verliezen, maar het resultaat leidt je altijd naar mislukking.

PhenQ pakt ook dit probleem aan. Bepaalde plantaardige en natuurlijke samenstellingen verbeteren de productie van serotonine - een belangrijk hormoon dat je helpt om beter af te vallen en positiever te worden. Het voorkomt een emotionele inzinking en verhoogt uiteindelijk je zelfvertrouwen.

PhenQ afslankpillen

Verkozen tot beste (gezonde) afslankpil is ongetwijfeld PhenQ. Deze afslankpil heeft reeds voor veel mensen de oplossing geboden waar ze jarenlang naar zochten in hun strijd om gewicht te verliezen.

PhenQ
Beste bewezen eetlustremmer

PhenQ onderdrukt je hongergevoel & is een bewezen eetlust remmer

Volledig natuurlijk en plantaardig

Geen chemische (gevaarlijke) stoffen maar enkel plantaardige ingrediënten

Gratis wereldwijde verzending

PhenQ wordt gratis verzonden tot bij je thuis.

60-dagen niet tevreden, geld terug

De makers van PhenQ bieden je een 60-dagen niet tevreden, geld terug garantie

Voordelen van PhenQ

Bovenop de opmerkelijke voordelen van het bezit van een of twee flessen PhenQ, zijn er ook gewichts- en gezondheidsvoordelen verbonden aan het product. Ze verschillen in termen van het succes van gewichtsverlies en bieden bijwerkingen waar uw algemene gezondheid zeker blij mee zal zijn.

Helpt bij het verbranden van vet

Met PhenQ, kunt u nu afscheid nemen van hardnekkige lichaamsvetten en zelfs voorkomen dat nieuwe vetten zich ophopen in uw lichaam. Van buik tot dijen en vele andere gebieden van je lichaam. De eer moet worden gegeven aan het krachtige duo - cafeïne en peper extract.

Helpt je hongergevoel onder controle te houden

Het chroom en de vezels, bijvoorbeeld, helpen de niveaus van uw bloedsuikerspiegel te controleren en ongewenste gewichtstoename te voorkomen. Jezelf beperken van elk voedsel dat je in de buurt ziet is niet meer zo pijnlijk als het voorheen was.

Verbeterde focus en energie

Het verminderen van het aantal koolhydraten en calorieën zou betekenen dat je energie wordt aangetast. Maar met de juiste mix van cafeïne en andere stoffen in PhenQ, kunt u voortdurend gefocust, actief en energiek blijven, ongeacht wat de dag u brengt.

Verbetering van de geestelijke gezondheid

Het beste van alles is dat je geen last zult hebben van stemmingswisselingen of depressie zoals de meeste gewichtsverlies pillen doen. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen om ook uw mentale conditie te helpen. U zult een aanzienlijke verbetering van uw humeur en de gezondheid van uw hersenen merken.

Klik hier om meer te leren over de voordelen van PhenQ op de officiële site.

Bijwerkingen

Omdat de formule op natuurlijke wijze wordt gemaakt, zal de consument meestal geen nadelige bijwerkingen verwachten. Het komt zelden voor dat een biologisch voedingssupplement ernstige effecten veroorzaakt, tenzij de gebruiker een bestaande aandoening heeft of op dit moment medicijnen gebruikt.

Degenen die de dosering overschrijden zullen waarschijnlijk maagproblemen, kriebels, of soortgelijke gevallen ervaren.

En bij het doorzoeken van het internet, hebben we ontdekt dat sommige gebruikers milde bijwerkingen hebben gemeld, waaronder:

 • Opgeblazen gevoel
 • Misselijkheid
 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Maag in de knoop

Maar zoals gezegd, deze zijn slechts mild en zullen geen verdere problemen veroorzaken. Degelijke andere programma's zoals Protislank hebben ook te maken met dergelijke bijwerkingen. Ze kunnen optreden in de eerste paar dagen van inname en duren voor een week of zo. Maar zodra u er een gewoonte van maakt, zou u helemaal geen bijwerkingen meer moeten ondervinden.

Een vriendelijke herinnering: drink geen koffie samen met de capsules. En aangezien de capsules cafeïne bevatten, dient u ze zo min mogelijk 's avonds in te nemen. Anders zal uw slaappatroon worden beïnvloed.

Het goede nieuws, niet iedereen die het supplement neemt kan omgaan met deze milde effecten. PhenQ is over het algemeen veilig - ondersteund door uitgebreid onderzoek en tests.

Het heeft ook waardering gekregen van vele organisaties, verenigingen en medische professionals. Voor een betere zekerheid hebben we de opmerkelijke eigenschappen van het product benadrukt:

Productiekwaliteit

Elke fles van PhenQ supplement wordt geproduceerd in een FDA goedgekeurde faciliteit. De fabrikanten zorgen ervoor dat ze voldoen aan de hoogste en zuiverste standaard voor het produceren van de capsules. Het is ook GMP gecertificeerd.

Klinisch bewezen

De a-Lacys Reset is de merkformule in het product. Het heeft uitgebreide studies ondergaan, en de resultaten waren beknopt en duidelijk.

Onder gemiddelde deelnemers, was het in staat om lichaamsvet (7,24%) en lichaamsgewicht (3,44%) te verminderen, evenals de spiermassa (3,8%) te verbeteren dan placebo en andere stoffen.

Aan deze succesvolle klinische studie en proef worden positieve beoordelingen van vroegere en huidige gebruikers over de hele wereld toegevoegd. Degenen die op zoek zijn naar een slankere, sterkere lichaamsbouw en tegelijkertijd andere gezondheidsvoordelen willen behalen, kunnen altijd rekenen op PhenQ om eindelijk hun fitnessdoelen te bereiken.

Wie gebruikt PhenQ beter niet?

Volwassen mannen en vrouwen kunnen het supplement nemen om hun gezonde lichaam en levenskwaliteit terug te krijgen. Maar zoals met elk voedingssupplement, is het ook beperkt tot sommige gebruikers.

Gebruik PhenQ niet als je tot één van deze doelgroepen behoort:

 • Borstvoeding of het geven van borstvoeding
 • Zwanger of van plan om binnenkort moeder te worden
 • Minderjarig (18 jaar en jonger)
 • In combinatie met andere medicatie op voorschrift
 • Een reeds bestaande medische complicatie hebben
 • Allergische reactie

Voordat u PhenQ neemt, is het altijd het beste om toestemming te vragen aan een apotheker of arts. Vertel over uw allergie (indien aanwezig) aangezien dit product inactieve ingrediënten kan hebben.

Mensen met een medische geschiedenis mogen ook geen waardevolle informatie overslaan, anders maakt u zichzelf vatbaar voor ernstige gezondheidsproblemen.

Dosering & Tips om te beginnen

Het goede van PhenQ is dat er geen complicaties zijn bij het toevoegen aan uw dagelijkse maaltijd. Neem de capsule twee keer per dag in, en je bent klaar om te beginnen. Een evenwichtig dieet en lichaamsbeweging, samen met een gehydrateerd lichaam en een gezonde slaapcyclus, zullen het resultaat versterken. Het betekent echter niet dat je jezelf moet uitputten in de sportschool of je hele dieet moet veranderen.

U moet de capsule 's morgens innemen om de hele dag door te gaan. Neem het met voedsel of alleen met water. Sommigen gebruiken het naast een pre-workout om hun energie verder te verbeteren. Nogmaals, vermijd het gebruik laat op de avond.

Waar PhenQ kopen met garanties?

Een enkele fles PhenQ bevat 60 krachtige capsules. Hoewel het lijkt alsof er andere websites of platforms zijn die het product aanbieden, moet je PhenQ alleen kopen van de officiële website, omdat er nepmerken zijn die PhenQ gratis uitproberen en slechte producten aanbieden volgens mensen die we interviewden op Reddit.

Je krijgt ook toegang tot de speciale kortingen, promo's, en volledige geldteruggave van het product.

PhenQ is beschikbaar in 3 verschillende bundel pakketten. Bekijk hier de officiële webshop om de bundel pakketten te bekijken.


Combineren met andere afslankproducten

Hoewel in mijn ervaring PhenQ een volwaardige afslankpil is, zijn er combinaties met andere afslankproducten mogelijk. 

De meest voor de hand liggende - en best werkende - combinatie is met PhenQ PM. Deze capsules zullen er voor zorgen dat je ook 's nachts vet verbrandt. Je kunt mijn ervaringen met PhenQ PM hier lezen

Maar uiteraard zijn er nog alle andere mogelijkheden. Zo houdt PhenQ pillen je niet tegen om ook groene thee te gaan drinken. Combineren met andere afslankpillen met groene thee extract zou ik nu niet aanraden. Maar overdag enkele koppen groene thee drinken zal je algemene gezondheid enkel ten goede komen.


PhenQ besluit

PhenQ maakt zijn bewering dat het een effectieve vetverbrander en afslankmiddel is, zeker waar. Dankzij de samenstelling, die voornamelijk natuurlijke ingrediënten bevat.

Duizenden mensen hebben geprofiteerd van haar wonderbaarlijke hulp, en het is aan jou wanneer je het moet opnemen in je dieet.

Uiteindelijk kunt u nog steeds uw portemonnee sparen met zijn geld-terug-garantie. Prestatie-atleten, bodybuilders en mensen met regelmatige gezondheids- en fitnessdoelen zullen specifiek baat hebben bij het innemen van dit supplement.

Irene


Ik ben Irene Smit, oprichtster van gezondeafslankpillen.nl
Zelf heb ik jarenlang geworsteld met mijn gewicht en talloze afslankpillen geprobeerd. Mijn ervaringen heb ik samengevoegd met de ervaringen van anderen om jouw keuze naar de beste (én gezonde) afslankpil dat écht werkt gemakkelijker te maken.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}