.st0{fill:#FFFFFF;}

Mijn PhenQ PM ervaringen – Ik heb ze voor jou getest! 

Laatste update: 25/01/2023

Door  Irene

In deze tijd waarin we allemaal proberen ons lichaam in vorm te houden, is het belangrijk om te weten welke producten er bestaan die écht helpen om ons doel te bereiken.

Ik hoorde onlangs over PhenQ PM, een natuurlijk product dat zou helpen om vet te verbranden terwijl je slaapt. Een mooie belofte waar ik wat sceptisch tegenover stond. Maar ik was nieuwsgierig en besloot het te testen. In dit artikel deel ik dan ook mijn ervaringen met PhenQ PM.

PhenQ PM kopen?

 • Verbrandt vet terwijl je slaapt
 • Stimuleert je metabolisme
 • Vermindert hongergevoel
 • Verbetert hoeveelheid diepe slaap

Wat is PhenQ PM?

PhenQ PM is een fatburner dat hardnekkig vet verbrandt tijdens je slaap.

Het product is een natuurlijke formule dat het vetverbrandingsproces tijdens je slaap gedurende de 3 fasen optimaliseert. 

PhenQ PM is ontwikkeld door dezelfde makers als de enorm populaire PhenQ afslankpillen.


Ervaringen met PhenQ PM

Na veel onderzoek op het internet kwam ik uiteindelijk uit bij PhenQ PM als een natuurlijke manier om mijn gewicht te verminderen. Ik besloot het te proberen en heb er geen spijt van.

Ik ben verrast door de resultaten die ik binnen een paar weken begon te zien. Ik gebruikte het product elke avond voordat ik naar bed ging en merkte een verschil in mijn vetverbranding binnen een paar dagen. De resultaten werden steeds beter en ik begon af te vallen, zonder bijwerkingen.

De échte resultaten begonnen zichtbaar te zijn na een goede maand. Meer energie, betere slaap en ik zag in de spiegel ook echt verschil. 

Die resultaten zijn ongetwijfeld doordat ik PhenQ PM combineerde met wijzigingen in mijn eetgewoonten en beweging maar ik ben er 100% van overtuigd dat PhenQ PM een positieve invloed had.


Hoe werkt het?

Terwijl je slaapt, gaat je lichaam door 3 fasen van vetverbranding. PhenQ PM stimuleert deze 3 fasen.

Fase 1: Verhoogt de hoeveel menselijke groeihormoon (HGH of Human Growth Hormone)

Dit hormoon zorgt er niet alleen voor dat je meer calorieën gaat verbranden maar zorgt ook voor een snellere groei van spieren. Meer spieren betekent dat je lichaam meer calorieën nodig heeft om die spieren voldoende energie te geven.


Fase 2: Overtollig cortisol verminderen

Cortisol wordt aangemaakt door je lichaam wanneer je stress ervaart. Door de hoeveelheid cortisol te verminderen ondersteunt het je lichaam om op natuurlijke manier te helpen de vetcellen, het vet in hen los te laten.


Fase 3: Eetlustremmend effect

Wanneer je in een diepe slaap bent, reguleren je hormonen je lichaam zodat je minder geneigd bent om de volgende dag ongezond te eten. Echter, de meeste mensen geraken nooit tot deze 3e fase in hun slaap. Daardoor verminderen de niveaus van menselijk groeihormonen, stapelt de hoeveelheid cortisol zich op en krijg je meer "cravings" voor ongezond eten. 

Dit alles leidt tot meer en meer vet. PhenQ PM helpt je om die 3e fase van slaap eenvoudiger te bereiken.


PhenQ PM ondersteunt je dus op deze 3 fasen van je slaap en heeft zo een positieve invloed op je strijd tegen overtollige kilo's en hardnekkig vet.


Wat zijn de ingrediënten en hun werking?

PhenQ PM is een complex supplement dat bestaat uit heel wat natuurlijke ingrediënten. Elk van deze ingrediënten heeft zijn voordelen voor je algemene gezondheid en/of om gewichtsverlies te stimuleren.

ingredienten phenq pm

De ingrediënten die je erin kunt terugvinden zijn:

 • L-Arginine: deze stof geeft een boost aan je groeihormoon niveaus. Op die manier blijft je lichaam door een hoger metabolisme vet verbranden. Dus ook 's nachts.
 • L-Lysine HCL: een aminozuur dat de productie van carnitine ondersteunt. Carnitine is de stof dat verantwoordelijk is voor de omzetting van vet naar energie. Het stimuleert je lichaam dus om meer vet te verbranden én het geeft je meer energie.
 • L-Theanine: deze stof zorgt ervoor dat je wat gaat kalmeren en vermindert zo je stress-niveaus. Door lagere stress-niveaus zul je ook minder snel geneigd zijn om 's avonds nog te snacken. Bovendien brengt het je in een diepere slaap en is het positief voor je vetverbranding.
 • 5-HTP: De voorloper van het gelukshormoon serotonine. Het zorgt ervoor dat je je beter zult voelen waardoor je minder snel geneigd zult zijn om te binge-eten of te snacken.
 • Chromium: Een mineraal dat helpt om je lichaam op gezonde bloedsuiker niveaus te houden. Ook dit zorgt ervoor dat je 's avonds minder snel zult willen snacken.
 • Biotine: ook gekend als vitamine B7. Het stimuleert je metabolisme zodat je sneller vet en calorieën zult verbranden.
 • Molybdenum: deze mineraal zorgt voor een ontgiftiging van je lichaam door schadelijke stoffen te lozen. Onder andere overtollig cortisol wordt zo uit je lichaam gehaald.
 • Vitamine C: studies hebben aangetoond dat vitamine C helpt om vetverlies te versnellen en tegelijkertijd een boost te geven in energie.
 • Vitamine B1: een essentiele voedingsstof om vet en koolhydraten om te zetten in energie. 
 • Vitamine B6: helpt om vet sneller te verbranden en zorgt dat je minder zin hebt in zoetigheden
 • Vitamine B5: werkt naast B6 en B1 om stress te verminderen, dat je je meer relaxed voelt en helpt je lichaam om gemakkelijker in een goede, vet-verbrandende slaap te geraken
 • Choline: Naast de vitamine B's ook verantwoordelijke voor vetverbranding. Veel mensen hebben een tekort aan deze voedingsstof.


Hoe moet je PhenQ PM gebruiken?

mijn phenq pm ervaringen

PhenQ PM is zeer eenvoudig om te gebruiken. Ongeveer 30 minuten tot 1 uur voordat je gaat slapen, neem je 4 capsules in met een glas water. 

De capsules zijn gemakkelijk in te slikken en je zult er dus geen irritatie van krijgen.


Wat zijn de voordelen van PhenQ PM?

Waarom PhenQ PM voor jou de juiste keuze zou kunnen zijn. Hierdoor:

 • Optimaliseert de 3 fasen van vetverbranding in je slaap
 • Verbrandt hardnekkig vet tijdens je dromen
 • Boost je stofwisselingsprocessen voor een efficiënter metabolisme
 • Vermindert je cravings om te snacken
 • Verbetert je immuunsysteem
 • Verhoogt je energie
 • Geeft je een boost aan zelfvertrouwen
 • Eenvoudig en veilig online te bestellen (+ discrete verpakking)

Wat is beter PhenQ pillen of PhenQ PM?

Het ene sluit het andere niet uit. Mijn ervaringen met PhenQ pillen was top. En voorlopig heb ik nog geen andere opties gevonden die het beter doen (zelfs Ozempic, door alle bijwerkingen, is een minder goede keuze).

Het verschil tussen PhenQ en PhenQ PM zit 'm voornamelijk in hoe je wilt afvallen of wat het grootste probleem is van je overgewicht.

Wil je enkele hardnekkige kilo's kwijtraken die voornamelijk te wijten zijn aan stress en snacken 's avonds laat? Dan zal PhenQ PM voor jou de betere keuze zijn.

Ligt het probleem van je overgewicht meer bij algemeen (te veel) eten gedurende de volledige dag? Dan blijft de originele PhenQ je beste optie. In dit geval is een wijziging in je levensstijl uiteraard nodig. Beter op je voeding letten is én blijft uiterst belangrijk. Maar de eetlustremmende effecten in de PhenQ pillen maken dat wat gemakkelijker.


Waar kun je PhenQ PM kopen?

Ik raad ten stelligste aan om het product enkel op de officiële webshop te kopen. Er zijn heel wat namaakproducten op de markt die mogelijk erg schadelijk zijn voor je gezondheid en/of heel wat duurder uitkomen.

Bestel hier via de officiële webshop.

PhenQ PM kopen?

 • Verbrandt vet terwijl je slaapt
 • Stimuleert je metabolisme
 • Vermindert hongergevoel
 • Verbetert hoeveelheid diepe slaap


Veel gestelde vragen

Is PhenQ PM veilig te gebruiken?

Ja, PhenQ PM is helemaal veilig te gebruiken. Het product is uitvoerig getest en goedgekeurd voor menselijke consumptie. De ingrediënten zijn volledige natuurlijk en hebben een wetenschappelijk bewezen effect. Tot dusver zijn er geen gekende bijwerkingen. Wél is het belangrijk om de aanbevolen dosering van de fabrikant te respecteren.


Is het oké om PhenQ PM te gebruiken als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten?

Alle ingrediënten staan vermeld op  de website. Als je allergisch zou zijn voor één van deze stoffen, is het niet aanbevolen het product te gebruiken.


Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na het gebruik van PhenQ PM?

Hoe snel je resultaten zult zien na het gebruik van PhenQ PM is verschillende van persoon tot persoon. De meeste mensen merken resultaten na 2 weken. In sommige gevallen kan het echter tot 2 maand duren voordat je écht resultaat begint te merken.


Is er een leeftijdsgrens voor het gebruik van PhenQ PM?

Net zoals alle andere afslankmiddelen beveel ik het gebruik van PhenQ PM niet aan voor personen jonger dan 18 jaar.


Conclusie

PhenQ PM of gelijk welke andere afslankproducten zullen nooit gezonde voeding en voldoende beweging vervangen. Wat ik wel kan zeggen is dat PhenQ PM het gemakkelijker maakt om je dieet vol te houden en je een extra boost geeft wanneer je afvalt.

In mijn ervaring is PhenQ PM niet beter dan de orginele PhenQ afslankpillen. Maar op vlak van vetverbrander dat 's nachts z'n werk doet, is het wél de beste optie die er momenteel op de markt is te vinden.

Irene


Ik ben Irene Smit, oprichtster van gezondeafslankpillen.nl
Zelf heb ik jarenlang geworsteld met mijn gewicht en talloze afslankpillen geprobeerd. Mijn ervaringen heb ik samengevoegd met de ervaringen van anderen om jouw keuze naar de beste (én gezonde) afslankpil dat écht werkt gemakkelijker te maken.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}