Hi,

ik ben Irene Smit en samen met enkele andere vrijwilligers ben ik de drijvende kracht achter gezondeaflankpillen.nl

Jarenlang heb ik geworsteld met mijn gewicht, afvallen lukte niet meer en ik was radeloos. Ik heb ernstig overwogen om een maagverkleining te laten uitvoeren maar dat zou mijn constante hongergevoel niet doen verdwijnen.

irene smit profielfoto

Irene Smit

Ik heb mij daarom verdiept in de werking van afslankpillen. En ik kan je vertellen, ik heb hopen geld gespendeerd aan dure afslankmiddelen die uiteindelijk niet bleken te werken. Enkelen werkten wel, de ene al wat beter dan de andere. Maar omdat die zoektocht naar een geschikte afslankpil zo moeilijk was, heb ik het mijn missie gemaakt om andere mensen, die ook met hun gewicht worstelen te helpen in hun zoektocht.

Zo kwam ik er na een tijdje achter dat ik helemaal niet alleen bleek te zijn. Heel wat andere mensen hadden ook al een hele zoektocht achter de rug naar goede middelen om af te vallen. Vanuit die gedachte is gezondeafslankpillen verder gegroeid en vind je hier nu ook bijdragen van andere personen. Uiteraard worden alle bijdragen nauwkeurig gechecked door mijzelf 😉

Als je nog vragen zou hebben of je wilt graag zelf een bijdrage leveren, dan mag je me altijd een mailtje sturen via irenesmitslanktaf [at] gmail [punt] com of vul gewoon het contactformulier in.

Ik hoop dat je wat hebt aan de informatie die ik op deze site met je deel.

Groetjes,
Irene Smit